19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияМихаил Капитанов: Mачовете ни в евротурнирите са цел №1 за нас

Михаил Капитанов: Mачовете ни в евротурнирите са цел №1 за нас

Имаме доста пропуски в защита и нападение, но имаме достатъчно време, допълни помощник-треньорът на Черноморец Михаил Капитанов

„И двата отбора показаха, че имат сериозни амбиции за предстоящото първенство и са доста добре селектирани. Те имат проблеми с контузени играчи, а ние закъсняхме с около две седмици с подготовката. Фактически в този състав сме от два дни и е малко трудно, защото я няма тази сработка между играчите, бъркат някои системи, което си пролича. Оказа това сериозно влияние и върху резултата“, бе мнението на помощник-треньорът на Черноморец Михаил Капитанов след загубата от ЦСКА със 75:80 в първия мач от турнира в Пловдив.

Добра проверка за нас, предвид, че ЦСКА имаха два мача преди това и то с доста силен противник. Доволни сме от показаното. Травис Макконико е от една седмица при нас и от него ще се очаква много през тази година. Той е доста интересен гард и показателите му са добри. Имаме много резерви в много от нашите играчи. Продължаваме напред и се готвим за Европа„, добави той.

„Много хубав турнир, много добра идея. Надявам се да продължи и в бъдеще. Това ни е първият ден и ни очакват много вълнуващи мачове. За съжаление сега ще играем за третото място. Ние сме отбор, който винаги излизаме за първото място. Това този път не се получи, имаме доста пропуски в защита и нападение, но имаме достатъчно време до мачовете ни в евротурнирите, което за нас е цел №1„, завърши Михаил Капитанов.

Днес от 16.00 ч. в зала „Сила“ бургазлии ще се изправят срещу Левски в мача за третото място на турнира в Пловдив. Финалът е от 18.00 ч., а за трофея ще се борят ЦСКА и Академик.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани