9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАМаями взе още едно дерби на Изток (видео)

Маями взе още едно дерби на Изток (видео)

"Горещите" повалиха Филаделфия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями спечели за 11-ти път в последните си 13 мача в НБА. „Горещите“ отказаха Филаделфия с 99:82 у дома, за да се окупират още по-сериозно на върха на Изток и вече имат предимство от 3 победи пред втория, който е Сиксърс.

НАЙ-ДОБРИ: Джими Бътлър и Тайлър Хиро завършиха с по 21 точки за Маями, като вторият грабна и 7 борби. Гейб Винсент добави 16. Кейлъб Мартин вкара 14 точки.

Джоел Ембийд бе най-добър за Филаделфия с 22 точки и 15 борби. Tайрис Макси отбеляза 17. Тобайъс Харис остана с 16 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Хийт достигнаха до аванс от 20 точки още през първото полувреме след тройка на Кейлъб Мартин за 40:20 8 минути преди края втория период. Сиксърс направиха серия от 12-2, за да намалят пасива си на половина, но Маями фиксира 54:40 на голямата почивка и до финалната сирена не изпусна контрола над двубоя.

И ОЩЕ: През тази седмица Хийт могат да се похвалят с баланс от 3-1 срещу останалите претенденти за върха на Изток. Маями би Чикаго, Бруклин и Филаделфия, като загуби единствено от Милуоки.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – ФИЛАДЕЛФИЯ 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани