15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияМартин Маринов отново ще показва точен мерник с екипа на Спартак

Мартин Маринов отново ще показва точен мерник с екипа на Спартак

Още един сезон за гарда в Плевен

Спартак Плевен запазва още един от играчите си от миналогодишния си състав. Мартин Маринов ще бъде част от отбора на Тодор Тодоров и през 2022/2023.

193-сантиметровият баскетболист не успя да завърши 2021/2022, заради контузия в ръката, но вече е напълно възстановен. През последния сезон с екипа на Спартак гардът има средно по 7.6 точки, 1.7 борби и 1.6 асистенции в общо 31 мача по родните терени.

Мартин Маринов продължава втория си период в Спартак, който стартира през 2019 г. Преди това той носи екипа на плевенския тим през 2016/2017.

В кариерата си досега Мартин Маринов защитава цветовете на родния Балкан и на Рилски спортист, като с последния вдига Купата на България и печели бронз в НБЛ през 2017/2018.

Мартин Маринов е четвъртият баскетболист, който е постигнал споразумение с плевенския клуб до този момент. Преди него това сториха Евгени Хаджирусев, Цветомир Чернокожев и Николай Стоянов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани