5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияМартин Маринов: Имаме шансове за четвъртото място, ще се борим до последно

Мартин Маринов: Имаме шансове за четвъртото място, ще се борим до последно

Срещу нас всеки играе силно, сподели гардът на Спартак

Трудна победа. Отборът на Шумен в последно време играе доста добре, а ние играем доста лошо от 3-4 мача. Не знам на какво се дължи това, но се надявам да си подобрим играта, защото нищо добро не ни чака„, сподели Мартин Маринов след успеха на своя Спартак над новака в НБЛ с 92:76.

Аз съм бил и в по-силни отбори, и винаги когато влизаш с някакви очаквания в турнира за Купата, винаги се насираш, без извинение, доста лошо. Една купа може да повлияе не целия сезон. Надявам се ние да се вдигнем. Доста го преживяваме това и представянето ни в Бургас бе отражение на Купата. Видя се и този път. Шумен се бори срещу Левски до последно, срещу Ямбол. Вече няма слаби отбори и срещу нас всеки играе силно„, допълва гардът, който вкара 20 точки за победата на плевенчани.

Битката за четвъртото място е важна за домакинското предимство. Мисля, че имаме мачове, които можем да вземем. Срещу Левски не играем добре, надявам се да направим един хубав мач. Победихме ги в Плевен и се надявам и в София да го сторим, но ще е много трудно. Когато играем срещу тях, хората си мислят, че сме фаворити, но Левски играе доста добър баскетбол. Имаме шансове за четвъртото място, ще се борим до последно“, каза още Мартин Маринов.

Спартак използва силно второ полувреме срещу Шумен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани