11.4 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаПрезидентът на Партизан: Няма да се откажем от нашите млади играчи

Президентът на Партизан: Няма да се откажем от нашите млади играчи

Ако ни поканят в Евролигата, няма да откажем, но ние самите няма да искаме нищо, добави Остоя Михайлович

Президентът на Партизан Остоя Михайлович коментира отпадането на тима от турнира Еврокъп на 1/8-финалите след 95:103 след продължение от Бурсаспор. Освен това, той говори и за шансовете на сръбския гранд да играе в Евролигата през следващия сезон.

Няма да се откажем от нашите млади играчи. Може би с опитни американци, които са играли в НБА, щяхме да спечелим такива мачове. Но съм сигурен, че в дългосрочен план нашите млади и талантливи играчи ще могат да дадат повече на отбора. Имахме най-младия състав в Еврокъп. Може би това е цената, която трябваше да платим за това“, заяви Остоя Михайлович.

Ако ни поканят в Евролигата, няма да откажем. Но ние самите няма да искаме нищо. Имаме много добри отношения с ръководството на ЦСКА Москва, общуваме и с другите клубове, които са изключени. Мисля, че е доста несправедливо към клубовете, които са гръбнакът на европейския баскетбол от десетилетия. Лошо е, но не сме достатъчно силни, за да направим нещо. Няма да използваме тяхното изключване„, добави президентът на Партизан.

Снимка: Twitter.com

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани