6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияМартин Коцев: Стояхме отлично, накрая не ни стигнаха силите

Мартин Коцев: Стояхме отлично, накрая не ни стигнаха силите

Черно море Тича ще става още по-силен, смята капитанът на "моряците"

„Състоянието ми се подобрява значително. Може да играя още в следващия мач срещу Левски. Мисля, че стояхме отлично в Плевен. Около 35 минути водихме в мача, с къса ротация от 7 човека, но накрая не ни стигнаха силите. Спартак има класен отбор, с много опитни играчи. Знаят как в тежки ситуации да се справят и да се върнат. За мен като цяло стояхме отлично и можем оттук нататък само да градим“, бе мнението на капитана на Черно море Тича Мартин Коцев след срещата в Плевен.

Спартак с 6 поред в НБЛ (видео)

„Ние сме свикнали да играем пред пълна зала, но сега ще трябва да отвикнем, заради наказанието ни. Атмосферата е страхотна. Получи се добър и интересен мач за лигата. Магията на това ние да имаме толкова много фенове в нашата зала се дължи на победите. Хората обичат да се асоциират с победители и да виждат добър продукт на терена. Тази година ние имаме едно подобрено лице, което привлича стари и нови фенове“, каза още гардът на „моряците“.

„Тач Ънру и Аверил Угба са една идея по-опитни и по-големи от повечето от нас. Можем да научим много от тях. Аверил е играл в Украйна и има доста опит, а Тач е един от най-добрите стрелци в България. Можем само да черпим от техния опит“, добави 192-сантиметровият играч.

„Смятам, че Черно море Тича ще става още по-силен. С подобряването на нашата ротация и завръщането на контузените играчи като мен, Цветомир Куртев, Венелин Христов, Веселин Георгиев, мисля, че ще можем да издържаме с по-дългата ротация и да вземем мачовете, които можем да вземем“, заяви Мартин Коцев.

Доста конкурентно е първенството. Мисля, че ще се получи доста интересна година. Няма големи разлики в отборите. Всеки може да изненада всеки. Страхотно първенство“, завърши той. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани