10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияМартин Коцев: Спечелихме битката с отборна игра

Мартин Коцев: Спечелихме битката с отборна игра

Публиката е голяма част от нашия успех, сподели капитанът на Черно море Тича

„Спечелихме битката с отборна игра. Голяма част от баскетболистите ни се представиха успешно в мача и показаха, че имат голям потенциал. Надявам се да продължаваме да играем със същия отборен дух и занапред“, сподели капитанът на Черно море Тича Мартин Коцев след победата над Черноморец с 89:81 в среща от 24 кръг в НБЛ.

„След голямата почивка излязохме доста нахъсани. Бяхме трагични в миналия мач срещу Спартак и след това ядосани. Искахме да покажем друго лице на Черно море. Необходимо е да продължаваме да тренираме и да играем така. Мисля, че можем да спечелим срещу всеки отбор в първенството. Надявам се на едно по-добро класиране в шампионата и участие в турнира за Купата на България„, допълни гардът, който остави на сметката на варненци 14 точки, 5 борби и 6 асистенции.

Публиката е голяма част от нашия успех. Моето желание е феновете да продължават да ни подкрепят, но това зависи от добрата ни игра. Хората обичат да се асоциират с победителите“, каза още Мартин Коцев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани