Людмил Хаджисотиров: Това е спънка по пътя

Срещата се реши с тройка, отбелязана с табло, смята наставникът на Рилски

706

„Започнахме много добре мача. Във втората част позволихме те да се върнат, имахме няколко технически грешки, които доведоха до бързи атаки. На полувремето имахме предимство. Не успяхме да спрем Кийт Бенсън. Очевидно е, че е класен играч. Данило Тасич и Бенсън играха силно, но срещата се реши с тройка, отбелязана с табло, но и с късмет. Ако тя не беше влязла, щяхме да имаме много добра възможност ние да победим. Това е баскетболът. Смятам, че можем да играем доста по-добре и в защита, и в нападение“, коментира видяното на паркета в първия мач от финалите в НБЛ треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след загубата от Левски Лукойл с 85:89.

Надиграна ни под коша. Алекс Симеонов си изкълчи глезена в много важен момент. Играхме без него през цялата последна част, а той е ключов баскетболист и завършва срещите. Това също повлия, но го има в играта. Това е спънка по пътя, както са легналите полицаи пред училищата. Серията сега започва. Вярваме, че можем да спечелим титлата„, добави наставникът на самоковци, които могат да поправят грешката си на 21 май отново у дома.

Левски Лукойл се върна от -15 точки и поведе с 1-0 в серията за златото в НБЛ

Предишна статияTити Папазов: Големият победител от този двубой е публиката
Следваща статияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Данило Тасич
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."