16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияМартин Коцев: Надявам се да подобрим нашия процент в следващите мачове

Мартин Коцев: Надявам се да подобрим нашия процент в следващите мачове

Въпрос на време е да започнем да печелим, каза още гардът на Черно море Тича

Това, което видях при ситуацията със стрелбата от тройката на Веселин Георгиев, е, че имаше нарушение. Затова той се изнерви и излезе от релси, което доведе до неговото изгонване. Той е сдържан човек и не се пали лесно, но тази ситуация беше решаваща и имаше нарушение срещу него„, каза пред Max Sport баскетболистът на Черно море Тича Мартин Коцев след загубата на Ямбол с 91:97.

Въпрос на време е да започнем да печелим мачове. Държим се цял двубой срещу всеки отбор в първенството, но има моменти, в които изпадаме и не можем да се върнем. Ние сме отбор, който не разполага с много височина. Стрелбата от тройката трябва да е една от нашите силни страни. Надявам се да подобрим нашия процент в следващите мачове и да не започваме бавно. Тайната на успеха при откраднатите топки е в моите дълги ръце“, допълни гардът, който вкара 16 точки в коша на ямболии.

Надявам се нашите фенове да ни подкрепят за следващия мач със Спартак Плевен. Ние ще дадем всичко от себе си, смятам, че можем да спечелим“, завърши Мартин Коцев.

Ямбол удържа Черно море Тича у дома

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани