12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияМартин Йорданов: Нямаше го този стил на игра, към който се стремим

Мартин Йорданов: Нямаше го този стил на игра, към който се стремим

Много бавно влязохме в срещата, бе мнението на баскетболиста на Черно море Тича

„Много слабо начало за нас. Много бавно влязохме в срещата. Оставяхме им доста свободни шутове. Нямаше го този стил на игра, към който се стремим. Нямаше я скоростта, нямахме много контраатаки. Оттам започнаха да им влизат вторите шутове и на полувремето разликата беше 20 точки. Не можахме да се върнем и такава е реалността засега“, сподели баскетболистът на Черно море Тича Мартин Йорданов след загубата от Левски с 66:94 в мач от 1 кръг в НБЛ през 2023/2024.

Определено ще изглеждаме по друг начин, когато се върнат контузените играчи. Сега имаме малко къса ротация с високите, нямаме много смени и се налага да играем повече минути. Липсва ни със сигурност Ейвърил Ъгба, който помага в подкошието и с борбите, също така и Мартин Коцев, който със сигурност щеше да промени организацията на играта, понеже ни куцаше„, смята 204-сантиметровият състезател, който се отчете с 12 точки и 6 борби.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани