20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАМалик Монк за Везенков: Опитваме се да му придаваме добра енергия

Малик Монк за Везенков: Опитваме се да му придаваме добра енергия

Хубаво е да видиш как Саша бележи своите стрелби, допълва гардът на Сакраменто

Един от основните играчи на Сакраменто в НБА Малик Монк не се притеснява да играе редом до Александър Везенков. Toва споделя самият той след победата на Кингс над Юта със 116:113.

Не се притеснявам за себе си. Виждате колко бърза е играта с наличието на Везенков и другите играчи, които попаднаха в стартовата петица. Аз ще се справя, хубаво е да видиш как Саша бележи своите стрелби, както и останалите. Просто трябва да вдигнем темпото в дефанзивен план. Следващата седмица откриваме редовния сезон с гостуване именно на Юта и ще бъдем готови“, заяви Малик Монк.

Винаги казвам на Везенков да продължава в същия дух, когато става дума за стрелба. Ние ще го намираме на свободни позиции, искаме просто да стреля. Когато прави лъжливо движение и подава пас по земя, а не стреля, това малко ни поставя в лоша ситуация. Опитваме се да му придаваме добра енергия и да му втълпим това, че е по-добре да стреля, отколкото да подава по земя. Всичко ще бъде наред с Везенков, все пак той играе професионален баскетбол от доста време“, каза още гардът на Кингс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани