9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияМаксим Корниенко: Феновете в Плевен са най-добрите в България

Максим Корниенко: Феновете в Плевен са най-добрите в България

Ужасна първа четвърт за нас срещу Балкан, бе мнението на центъра на Спартак

Максим Корниенко показа, че се намира в добра форма в последно време. Центърът на Спартак бе близо до дабъл-дабъл – 11 точки и 7 борби в двубоя срещу Балкан, загубен от плевенчани със 71:83.

Ужасна първа четвърт за нас. Започнахме без достатъчно енергия. Не се борихме. Имахме само 11 точки в този период. След това се борихме и нещата се получаваха, но първата част бе ужасна за нас. Балкан е много добър отбор и ние бяхме наясно каква игра показват, просто не успяхме в началото. Да, загубихме, но сега трябва да го забравим и да мислим за следващия мач срещу Черно море Тича. Надявам се да се представим добре в защита. Ще се борим, нужна ни е тази победа. Ще опитам да променим нещата“, бе мнението на Максим Корниенко за срещата срещу „зелените“. 

Харесвам всички в отбора, момчетата са страхотни. Феновете тук са най-добрите в България„, сподели впечатленията си от Плевен украинският център. 

Балкан спечели в здрав мач със Спартак в Плевен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани