10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияСтанимир Маринов: Сега е моментът, в който трябва да се даде шанс...

Станимир Маринов: Сега е моментът, в който трябва да се даде шанс на младите

Това, че Трейвин и Калил не играха ни мотивира още повече, сподели гардът на Балкан

Първо, искам да поздравя отбора на Спартак. Тази година са направили наистина много добра селекция, много добре построен отбор. Може би им трябва още малко време, защото започват да играят все по-добре. Този път като че ли бяхме една идея по-агресивни в защита, успяхме да си вземем борбата. Те са силни в това отношение – в борбата в нападение. От началото като че ли дръпнахме с повече бързи атаки“, сподели Станимир Маринов след успеха на своя Балкан над Спартак с 83:71.

Това, че Трейвин и Калил не играха в този мач ни мотивира още повече, но това важи за всеки един отбор. Така се сплотява тима и се дава възможност на другите да играят с по-голямо самочувствие. Още сме далече от нивото, което треньорът Небойша Видич иска и ние също. Надявам се да подобряваме играта си„, добави гардът, който вкара 19 точки в коша на плевенчани.

Първенството през годините е малко на приливи и отливи. Тази година като че ли нивото е слабо, но в същото време е равностойно. Това е хубаво за зрителите. Сега е моментът, в който трябва да се даде шанс на младите играчи и те да вземат този шанс, за да покажат добра игра“, е мнението на национала.

Трудно е все още да преценя как се чувствам след контузията. Старая се с всеки изминал ден да си поддържам тялото, колкото мога повече и за всеки един мач да съм готов„, каза още Станимир Маринов.

Балкан спечели в здрав мач със Спартак в Плевен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани