21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано обърна Анадолу Ефес след изоставане от 15 точки (видео)

Армани Милано обърна Анадолу Ефес след изоставане от 15 точки (видео)

Отборът на Еторе Месина си осигури домакинско предимство за плейофите в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано заличи пасив от 15 точки, за да си осигури домакинско предимство за плейофите в Евролигата. Момчетата на Еторе Месина зашеметиха Анадолу Ефес след 83:78 при визитата си в мач от 32 кръг в турнира на богатите. Италианците са с баланс от 17-8 и се изкачиха трети, докато турският гранд има 14 успеха и 11 поражения на 5-тото място.

НАЙ-ДОБРИ: Луиджи Датоме се отчете с 14 точки за Армани Милано. Девън Хол добави 13. Серхио Родригес и Шейвън Шийлдс завършиха с по 12 точки, като първият направи и 8 асистенции.

Василие Мицич бе най-резултатен за Анадолу Ефес с 27 точки плюс 5 асистенции. Адриен Моeрман остави срещу името си 16 и 9 борби. Шейн Ларкин остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Серхио Родригес вкара 8 точки за четири минути в третата част, а отборът му се доближи до 53:54. Кайл Хайнс довърши започнатото и изведе Армани Милано напред за 62:61 след 30 минути игра. През последната част двата състава си размениха водачеството на няколко пъти преди Луиджи Датоме и Шейвън Шийлдс да направят серия от 7-0 за 77:70, което се оказа достатъчно. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 31 март Армани Милано ще спори с Монако, а на 1 април Анадолу Ефес ще играе срещу АЛБА Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани