4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАМайкъл Джордан за рекорда на Леброн Джеймс: Това е свидетелство за неговата...

Майкъл Джордан за рекорда на Леброн Джеймс: Това е свидетелство за неговата упорита работа

6-кратният шампион в НБА с Чикаго поздрави крилото на Лейкърс

Легендата Майкъл Джордан не пропусна да поздрави баскетболиста на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс. Преди два дни крилото се превърна в най-добрия реализатор в НБА за всички времена, изпреварвайки Карим Абдул-Джабар и вече има общо 38 390 точки в 20-те си сезона в лигата дотук.

Поздравления за Леброн за това невероятно постижение. Това е свидетелство за неговата упорита работа, издръжливост и отлично майсторство“, заяви Майкъл Джордан.

Леброн Джеймс стори немислимото! Краля е Реализатор №1 в НБА за всички времена (видео)

Майкъл Джордан оставя на най-силното първенство в света по време на професионалната си кариера общо 32 292 точки или средно по 30.1 в общо 1264 мача. 6-кратен шампион в НБА с Чикаго, като става и 6 пъти MVP на финалите. На сметката си има още 5 награди за Най-полезен играч в лигата. Носи екипа и на Вашингтон.

10 пъти попада в Идеалния отбор на НБА. Има и 14 участия в Мача на звездите, като достига до званието MVP в него 3 пъти. 10 сезона завършва като Реализатор №1 отвъд океана.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани