13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Очакваме с нетърпение да започне серията с Академик

Людмил Хаджисотиров: Очакваме с нетърпение да започне серията с Академик

За всеки мач и всеки съперник се подготвяме максимално добре, заяви треньорът на Рилски

Първият мач беше по-тежък. Очаквах втората среща да бъде още по-трудна. Говорихме си преди втория двубой, че най-важното бе да останем здрави и да няма някоя контузия. Важните и тежките мачове тепърва престоят. Не сме изпробвали нещо ново, просто си играхме нашата игра, доколкото ни позволиха“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след класирането на отбора си на 1/2-финалите в НБЛ.

За всеки мач и всеки съперник се подготвяме максимално добре. Ще се подготвим по най-добрия начин за полуфиналите, очакваме с нетърпение да започне серията с Академик Пловдив. Трудно е да се каже дали е плюс това, че ще почиваме малко повече преди старта на полуфиналите. Надявам се да използваме по най-добрия начин времето, което имаме до първата среща. Паузата е малко по-дълга, отколкото ми се иска, но ще работим умно и концентрирано, за да не се усети“, каза още наставникът на самоковци.

Развоят на серията между Балкан и Берое е доста интересна. Старозагорци спечелиха малко неочаквано втория двубой, но напълно заслужено. Полуфиналите определено ще бъдат по-интересни“, завърши Удо.

Безпогрешен Рилски на полуфинал в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани