7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияБезпогрешен Рилски на полуфинал в НБЛ (видео)

Безпогрешен Рилски на полуфинал в НБЛ (видео)

Самоковци затвориха серията от 1/4-финалите в НБЛ с 2-0 победи

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист стана вторият финалист в НБЛ. Тимът на Людмил Хаджисотиров нямаше проблеми срещу Спартак след 109:67, за да сложи точка на спора в серията с 2-0 победи.

НАЙ-ДОБРИ: Трей Портър бе най-резултатен за Рилски спортист бе най-резултатен със 17 точки и 7 борби. Брендън Браун вкара 16. Николас Карвачо остави срещу името си 14 точки и 7 борби. Тихомир Желев и Алекс Симеонов останаха с по 12 и 11.

Димитър Маринчешки завърши с 21 точки и 5 борби със Спартак Плевен. Любен Пасков добави 13 и 5 борби. Тодор Тодоров се разписа с 12 точки и 5 борби. Ивко Ивков завърши 10 точки.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Рилски показа, че се чувства наистина удобно на паркета в зала „Балканстрой“ и направи серия от 25-8, дошла след силна игра на Брендън Браун, за да поведе с 31:15 след 10 минути игра. През втория период самоковци приключиха всичко с 10 безответни точки за 44:15, а оттам до края на двубоя връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На полуфиналите в НБЛ Рилски спортист ще се изправи Академик Пловдив. В серията ще се играе до три победи от пет двубоя.

СТАТИСТИКА ОТ СПАРТАК ПЛЕВЕН – РИЛСКИ СПОРТИСТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани