7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Отборният стил с много движение започва да се изгражда

Людмил Хаджисотиров: Отборният стил с много движение започва да се изгражда

Радващо е, че завършихме здрави този двубой, заяви треньорът на Рилски спортист

Добра победа. Бях малко притеснен, защото обикновено когато направиш силен мач има отпускане, а Академик е силен отбор и играе добре в нападение. Имат едни от най-добрите стрелци от тройката и в комбинация със смяната на защитата им имаха необходимия потенциал, за да ни създадат проблеми. В първата част започнахме по-бавно, но във втората наложихме агресивен стил на защита, който даде резултат, а същевременно в нападение имаме 30 асистенции. Това се случва рядко в баскетбола. Радващо е, че този отборен стил с много движение, с допълнителни пасове, започва да се изгражда все повече. Така всеки един е част от отборната игра и това дава резултат. Другото важно е, че завършихме здрави и можем спокойно да се готвим за следващия двубой с Ямбол“, коментира играта на своя Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след победата на Академик Пловдив с 97:77.

И Академик не успя да спре лидера в НБЛ (видео)

Eто и какво сподели за срещата в Самоков Мирослав Васов, който се разписа с 15 точки:

„Готвихме се добре за Академик и знаехме, че пазят зонова преса, зонова защита, опитват се да изненадват отборите. Мисля, че ние свършихме добре работата си и ги лимитирахме, което се оказа решаващо за победата.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани