5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияИ Академик не успя да спре лидера в НБЛ (видео)

И Академик не успя да спре лидера в НБЛ (видео)

9 поред за Рилски спортист в първенството при мъжете

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист продължава със силното си представяне в НБЛ, записвайки девета поредна победа. В своята “Арена Самоков” момчетата на Людмил Хаджисотиров надиграха Академик Пловдив с 97:77 в мач от 11 кръг в шампионата.

НАЙ-ДОБРИ: Николас Карвачо изнесе още един двубой на ниво за Рилски спортист и се отчете с 22 точки и 7 борби. Павлин Иванов и Мирослав Васов вкараха по 15, като първият направи и 6 асистенции. Алекс Симеонов и Брендън Браун приключиха съответно с по 11 и 10 точки.

Обрад Томич бе най-резултатен за Академик Пловдив със 17 точки и 6 борби. Йере Вучица остана с 16.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Домакините взеха нещата в свои ръце през втория период, в който лимитираха съперника до 11 точки, отговаряйки с 23, за да излязат напред с 45:31 чрез Павлин Иванов, Мирослав Васов и Алекс Симеонов. След паузата и Николас Карвачо се разигра, а разликата в полза на самоковци стана 20 точки. Въпреки опитите на Обрад Томич и компания, Рилски спортист не изпусна инициативата.

И ОЩЕ: Рилски има в актива си и 1 загуба, като продължава да бъде лидер в първенството. Селекцията от Града под тепетата е с баланс от 5-5 и е на четвърта позиция.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 януари Рилски спортист ще гостува в Ямбол, а ден по-рано Академик Пловдив ще играе срещу Левски Лукойл.

СТАТИСТИКА ОТ РИЛСКИ СПОРТИСТ – АКАДЕМИК ПЛОВДИВ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани