20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Никой мач преди да свърши не е ясен

Людмил Хаджисотиров: Никой мач преди да свърши не е ясен

Победата ще върне малко самочувствието в отбора, заяви треньорът Рилски спортист

За мен никой мач преди да свърши не е ясен. Отборът на Черно море Тича играе добре тази година, доста агресивно, доста бърз баскетбол и не мисля, че някой тим може да подцени, особено гостуването в тази зала. Аз съм доволен от нашия отбор, че подходихме сериозно, ветераните в отбора от самото начало бяха много агресивни и зададоха тон за останалите момчета, които втори мач се включват много добре от пейката. Мисля, че ако играем по този начин, с тази агресия, скорост и отборен баскетбол, с движение на топката ще се подобряваме и ще вървим само нагоре. Беше добър мач за нашия отбор”, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след победата във Варна със 108:74.  

Да, победата ще върне малко самочувствието в отбора след неприятните загуби. Да, имахме спад. Аз казах и след последния мач с ЦСКА, който ние загубихме, но играхме доста по-добре от предишните мачове, че беше стъпка напред. Мисля, че и този път е така. Поздравявам и отбора на Черно море, който също игра много здраво и не се предава. Реално, те можеха да с още поне 4-5 победи, просто загубиха няколко мача много нещастно накрая. Личи си добрата работа, имат качествени момчета и заради това и ние подходихме максимално сериозно и мисля, че сме на верния път, но трябва да се възстановим и ни чака много тежко гостуване в Стара Загора”, добави наставникът на самоковци, които са лидери в класирането с баланс от 22-3.  

Ето и какво бе мнението за срещата във Варна на баскетболиста на Рилски спортист Александър Янев:

„Не очаквах такава голяма разлика, но тя дойде от късата ротация на Черно море Тича. Те имат доста проблеми с контузени играчи и това явно даде отражение на резултата. От един мач не можем да си правим изводи. Имаме още доста до края на първенството, за да се подготвим добре, защото идва най-важната част от него.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани