Кирил Болшаков: Като отчета, че го няма половината отбор, играхме добре

Знаехме за класата и мотивацията на Рилски спортист, каза още наставникът на Черно море Тича

321

„Ние знаехме за класата и мотивацията на Рилски спортист. Те са с качествени състезатели. Мотивацията след две загуби при тях е много голяма. За съжаление имаме контузени състезатели, половината ни състав е в лазарета. Очаквах такава игра от нашия отбор. През второто полувреме, когато мотивацията на гостите намаля, момчетата показаха, че могат и действително на мен ми харесаха. Като отчета, че го няма половината отбор, да, ние играхме добре. Най-силната страна на нашия отбор беше, че по-голямата част от играчите играха по-добре, отколкото преди, и Иван Спиров, и Мартин Йорданов, младите играчи“, коментира наставникът на Черно море Тича Кирил Болшаков след загубата от Рилецо със 74:108 в мач от НБЛ.

Ето какво сподели за срещата капитанът на Черно море Тича Мартин Коцев, който отбеляза 14 точки

Започнахме много бавно срещата, поради което те набраха самочувствие и си вкараха всички шутове. В подкошието имаха доста силно присъствие. Мисля, че в този къс състав пак се борихме и се помъчихме колкото може повече да смалим разликата.“

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияЛюдмил Хаджисотиров: Никой мач преди да свърши не е ясен
Следваща статияЙордан Янков: Трябва да се бяга повече и да сме по-агресивни
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."