Димитър Димитров: Нищо не сме направили все още

Ние затова сме професионалисти, за да намерим мотивацията да играем на 100%, дори без публика, сподели крилото на Балкан

448

Просто откраднах топката, видях, че имам пространство, реших да я забия, пък каквото стане. Мисля, че се получи по най-добрия начин, коментира своя забивка в третата част на мач №2 от серията за златото в НБЛ капитанът на Балкан Димитър Димитров.

Със сигурност след първия мач нямаше как да се усмихна, след като загубихме. От началото на сезона повтаряме, че играем за титлата. Анализирахме си грешките от предишния двубой, видяхме няколко елементарни пропуска, които ако не бяхме допуснали, можехме и да го вземем. Нищо не сме направили все още. Имаме още какво да вземем„, добави крилото, който се отчете с 16 точки за успеха на „зелените“ в Самоков с 86:82.

Със сигурност публиката е нашият шести играч. Балкан е един страхотен домакин с нашите страхотни фенове. Пак казвам, това е спортът. Станал е гаф, който не трябвало да става. Ние затова сме професионалисти, за да намерим мотивацията да играем на 100%, дори без публика„, каза още Димитър Димитров.

Балкан отговори на Рилски за 1-1 във финалите в НБЛ

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияБалкан отговори на Рилски за 1-1 във финалите в НБЛ (видео)
Следваща статияАлекс Симеонов: Оставихме Балкан да влезе в своето темпо
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."