17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Като цяло съм доволен

Людмил Хаджисотиров: Като цяло съм доволен

Трябва да си подобрим нивото на концентрация, заяви треньорът на Рилски спортист

Започнахме сериозно в мача, но те имат талантливи играчи. Уцелили са и с чужденците, като с това имат и ротация от 9 човека. Освен това, нямат какво да губят и играят освободено. Показаха това и в мача с Балкан, както и в другите двубои, които спечелиха. Загубиха злощастно от Шумен в последната секунда, така че по никакъв начин не сме ги подценили. Това беше първи мач след 13 дни пауза и си личеше в началото, че не бяхме в ритъм. След това имахме добри моменти, в които повеждахме, но загуба на концентрация след това от наша страна им позволяваше да се върнат в мача. Това се повтаряше почти през цялото време, но накрая все пак успяхме да отворим по-голяма разлика„, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над Берое със 100:84. 

„На мнение съм, че трябва да си подобрим нивото на концентрация, най-вече при играта в защита, защото някой път допускаме много леки технически грешки, с които връщаме противника в мача. Като цяло обаче съм доволен, вкарахме 100 точки, като сега ще имаме няколко дни хем да си починем, хем да се подготвим за сряда, когато посрещаме много силен съперник в лицето на Орадея. Надявам се да нямаме здравословни проблеми за този мач, за да можем да се подготвим и да дадем най- доброто от нас. Вече какъв резултат ще постигнем, зависи от много неща“, добави наставникът на самоковци, които спечелиха за шести пореден път в НБЛ.

Рилски спортист достигна кота 100 срещу Берое (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани