17.8 C
София
събота, май 11, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Второто полувреме се доближихме повече до това, което искам като...

Людмил Хаджисотиров: Второто полувреме се доближихме повече до това, което искам като стил

Най-важното от този мач е, че всички са здрави, заяви треньорът на Рилски спортист

„Започнахме мача лежерно, а след това започнахме да играем много агресивно. Просто трябваше през цялото време това да го направихме. Мисля, че второто полувреме се доближихме повече до това, което искам като стил на игра и като агресия. Честно да ви кажа най-важното от този двубой е, че всички са здрави. Срещата се изигра два дни по-късно, така че паузата ни без мачове до плейофите е по-малко, тъй като ние почиваме последния кръг. Мисля, че това е добре за нас”, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха в Шумен с 99:71 в мач от НБЛ.  

“Завършваме редовния сезон позитивно и може вече да се фокусираме  изцяло върху най-важната част от годината. Да, днешният мач беше полезен, защото не знам дали ще срещнем такъв реализатор като Ишмаел Ел-Амин, той е наистина страхотен стрелец. Първото полувреме имахме грешки, но да, ние пробвахме някои неща. За всеки един мач има върху какво да работим и да подобряваме. Второто полувреме видях повече добри и положителни неща. Пак казвам от първото не бях доволен, но след това имахме нужната концентрация и усилия. Имаше и повече комуникация, когато комуникират играчите, баскетболът става по-лесен”, добави наставникът на самоковци, които са лидери в класирането с баланс от 26-4.  

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани