16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Всички успяха да допринесат

Людмил Хаджисотиров: Всички успяха да допринесат

Двубоят бе важен с оглед на това, което ни чака през този месец, каза още треньорът на Рилецо

Рилски спортист спечели за четвърти път в НБЛ, след като победи Спартак Плевен у дома със 119:79. Наставникът на самоковци Людмил Хаджисотиров остана доволен от успеха и от това, че тимът му е успял да се съхрани.

Не знам точно какво очаквах от мача, защото не бяхме играли от месец. Не е тайна и това, че доста от играчите ни през този период се разболяха, имахме и контузени, което попречи на тренировъчния ни процес, но подходихме сериозно към двубоя. Съперникът ни също имаше здравословни проблеми, но за нас бе важно да си върнем игровия ритъм, нашето темпо и стил на игра. Радвам се, че всички успяха да се включат и допринесат, даже някои играха и малко повече отколкото трябваше, но двубоят бе важен с оглед на това, което ни чака през този месец. Четири мача трябва да изиграем. В понеделник гостуваме на Балкан, който има вече по-различно лице от последния мач, в който играхме. Взеха нов център и нов гард, така че се радвам, че всички сме здрави. Завършихме добре и можем да се готвим вече за следващия двубой“, коментира Людмил Хаджисотиров. 

Категоричен Рилски не се затрудни с оредял Спартак (видео)

Впечатленията си от двубоя срещу Спартак сподели и един от реализаторите на Рилецо Алекс Симеонов, който вкара 19 точки.

Бяхме се подготвили добре за отбора от Плевен. Гледахме им последния мач с Черно море и видяхме, че и те имат своите проблеми, както всички отбори в момента, заради спирания и отлагания на срещи. Като цяло очаквах да победим с голяма разлика, чак с такава, каквато се получи – не, но бях сигурен, че ще спечелим, ако направим нещата, които се изискват от нас“, каза крилото. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани