11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Не си правя сметки

Любо Минчев: Не си правя сметки

Когато отборът бие, феновете винаги са доволни, заяви треньорът на Спартак Плевен

„Забележки винаги мога да намеря, както и някои слабости, но не трябва само това да гледам. Да, днес допускахме грешки, но като отношение беше различно от предишния мач с Черно море Тича, специално в последните 15 минути. Така, че, като цяло, не мога да не бъда недоволен. Да, вкарваме, но лошото е, че ни се увеличават здравословните проблеми. В хода на мача Ивко Ивков получи проблем с коляното, Седариан Рейнс изкълчи глезен, Ники Маринов нещо беше получил някакъв удар. Така, че бяхме малко късички накрая”, заяви треньорът на Спартак Плевен Любо Минчев след успеха над Шумен със 104:81 в мач от НБЛ.  

Когато отборът бие, феновете винаги са доволни. Нашата задача е, и когато бием, и когато загубим, да видим и да подобряваме нещата. Естествено, важното е да се бие и феновете да са доволни„, добави наставникът на плевенчани, които са пети в класирането с баланс от 15-12.  

Да си призная честно, не гледам класирането, не гледам възможности. Гледам мач за мач. Знам възможностите на моя си отбор, така че не си правя сметки като дали можем да станем четвърти и с кой можем да играем”, каза още Любо Минчев.  

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани