5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияАсен Великов: Имаме своите шансове, ще играем много освободено

Асен Великов: Имаме своите шансове, ще играем много освободено

Намерихме нужната химия и колектив, за да изненадаме много хора, сподели капитанът на Левски

„Като състезател мога да кажа, че трудностите, които имахме в отбора, ни попречиха и с всяка изминала тренировка се опитвахме да израстваме. Имаме доста млади момчета, които все още не могат да получат кредит на изява, но се вижда, че всеки един от тях влиза със самочувствие и израства. Този сезон за Левски това е важното – да играе добър баскетбол и младите да се развиват. Намерихме нужната химия и колектив, за да изненадаме много хора, сподели капитанът на Левски Асен Великов преди утрешния финал за Купата на България срещу ЦСКА, който ще бъде от 18.00 ч. в „Арена София“.

Освен че утре ще играем финал, ние сме в челото на класирането, което за нас е успех. Утре ще играем много освободено. Мачът е удоволствие за нас. Вътре в съблекалнята си мечтаехме за финал. Едва ли има отбор, който да идва обречен. Нашата цел сме я постигнали. Утрешният мач за нас ще е най-лесен от психическа гледна точка, защото ще сме освободени. Имаме своите шансове и се надявам всички фенове на Левски да дойдат в залата„, каза още гардът на „сините“.

Сигурен съм, че двата отбора ще покажем добър баскетбол. Дълги години наред не е имало толкова равностоен турнир. Благодаря на организаторите. За нас състезателите няма по-хубаво съоръжение в България, в което можем да играем. Откъм условия, всичко е перфектно и се надявам утре двата тима да покажем спектакъл на хората. Ако можем да надминем зрелището от снощи, ще е чудесен завършек на Купата„, пожела си Асен Великов. 

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани