21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Определено слаб мач за нас в дефанзивен план

Янко Янков: Определено слаб мач за нас в дефанзивен план

Искам до края на сезона да се борим всеки мач за победа, коментира наставникът на Шумен

104 точки са много, просто е, дори и за неспециалисти. Понатрупахме лични нарушения в първата част, в първите 15 минути на срещата, което ни не позволи да играем толкова агресивно в защита, но това не трябва да бъде оправдание. Определено слаб мач за нас в дефанзивен план. Трябва да работим над това, за да може в оставащите срещи до края да имаме по-добро представяне. Като гост да вкараме 80 точки не е толкова лошо, но когато получим над 100 точки, няма как да очакваме да вземем победата“, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след загубата в Плевен с 81:104 в мач от НБЛ.

Относно тази серия от 17-0 на съперника в края на втората част, дори и след прекъсване не можахме да направим корекции в играта си. Там се отвори разликата и още там може би загубихме мача. Поздравявам Спартак Плевен. Много опитен и класен отбор. Желая им успех. Много е трудно след отварянето на такава разлика да се върнем в двубоя„, каза още треньорът на „жълто-зелените“, които са девети с баланс от 6-21.

Искам до края на сезона да се борим всеки мач за победа, още повече, че последните ни три срещи играем като домакини. Въпреки че играем срещу Балкан, Рилски спортист и Левски, се надявам вкъщи да изглеждаме по-добре и да зарадваме нашата публика с една по-добра игра„, завърши Янко Янков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани