18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Не се сборихме

Любо Минчев: Не се сборихме

Ще си направим изводите, продължаваме напред, каза още наставникът на Спартак

„Нормално да изхабя много нерви след този мач, не мога да стоя безучaстен. На полуфинала срещу Чачак 94 се старахме повече, докато на финала загубихме лесно. Не се сборихме. Гледахме Балкан и срещу Работнички в първия ден, очаквахме това, че ще играят с ниска петица. Това, че някой се е надскочил и е вкарал 17 тройки, ок. Имали са ден, вкара ли са. Мен ме интересува това, че ние допуснахме и много лесни кошове на пробив. Не искам да правя повече анализи, защото ще звучи като извинение. Имаше объркване и в нападение. Ще си направим изводите, продължаваме напред. Надявам се играчите да са здрави, защото в първия ден един от играчите имаше здравословни проблеми, сега се появи друг с такъв проблем. Това не е спирало още от започването на подготовката, всички минахме през това нещо“, заяви треньорът на Спартак Любо Минчев след загубата на своя тим във финала на турнира от Балкан с 91:101.

Не мога да ви кажа в какво състояние се намира отборът, защото не сме тренирали. На турнира в Румъния отидохме с три тренировки заедно. Кой болен, кой контузен… Ние сме в състав, в който не сме работили. Може да сме стартирали първи подготовка, но имаме 5-6 тренировки в пълен състав, без да броя Симеон Лепичев, който се включи в последния момент“, каза още наставникът на плевенчани.

„Има шанс Симеон Лепичев да остане, но на този етап не искам да коментирам нищо повече. За нас също е загадка отсъствието на Карти Ер‘Гордън. Чакаме го да си извади паспорт и да дойде“, завърши Любо Минчев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани