5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Две неща се объркаха при нас след силната първа част

Любо Минчев: Две неща се объркаха при нас след силната първа част

Лоши решения, лоши стрелби и затова получихме 31 точки преди почивката, добави наставникът на Берое

Две неща се объркаха при нас след силната първа част. Защитата и нападението. Лоши решения, лоши стрелби и затова получихме 31 точки във втората част. Седариан Рейнс абсолютно не е готов след контузията, която прекара. При нас има много проблеми, видими и невидими. При нас лошото е, че видимите са много ясно видими. Големият брой мачове през януари и контузиите са ясни. Не искам да говоря за това“, каза треньорът на Берое Любо Минчев след загубата на тима си със 78:92 от Рилски спортист.

Имаме много други проблеми. Ние имаме нужда от предстоящата пауза. Друг е въпросът колко бихме могли да я използваме. Предстои да видим как точно ще използваме тези 10-15 дни, които се откриват пред нас. На този етап играем за всеки мач и на всеки фронт. Видимо е за мен, че към момента отстъпваме в много неща. Аз вярвам, че ако използваме максимално паузата, можем нещо да променим“, добави наставникът на старозагорци.

Рилски спортист запазва перфектен баланс като гост в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани