13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЧерноморец без загуба в НБЛ от повече от два месеца (видео)

Черноморец без загуба в НБЛ от повече от два месеца (видео)

Селекцията на Васил Евтимов се наложи над Спартак за 9 поред

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Девети пореден успех в НБЛ фиксира Черноморец. В своята зала „Бойчо Брънзов“ селекцията на Васил Евтимов се наложи над Спартак Плевен с 90:76 в среща от 26 кръг в родния елит. „Акулите“ са с баланс от 15-9 и са четвърти в класирането, докато плевенчани са пети с 12 успеха и 12 поражения.

 

НАЙ-ДОБРИ: Джордан Тъкър реализира 25 точки за Черноморец, допълнени от 5 борби. Макол Моайен добави 15 и 8 борби. Георги Боянов вкара 13 точки. Николай Титков се включи от пейката с 11 и 6 асистенции. Мунис Туту се отчете с 10 точки и 9 асистенции.

Седариан Рейнс оформи дабъл-дабъл за Спартак – 15 точки и 11 борби. Николай Стоянов отбеляза 13 плюс 5 борби. С по 12 точки останаха Цветомир Чернокожев (6 борби) и Божидар Аврамов.

И ОЩЕ: В групата на плевенчани за срещата не бе Николай Маринов, който е болен.

КЛЮЧЪТ: Бургазлии изнесоха силно първо полувреме, в което водени от Джордан Тъкър, Георги Боянов, Макол Моайен и Николай Титков, стигнаха до преднина от 21 точки на голямата почивка след 52:31. След паузата плевенчани намалиха изоставането си до 12 точки чрез Станимир Маринов, Цветомир Чернокожев и Николай Стоянов. В оставащото време до финалната сирена домакините не позволиха преднината им да падне под 10 точки и с помощта на Георги Боянов, Джордан Тъкър и Макол Моайен стигнаха до победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 април Черноморец ще гостува на Левски, докато Спартак Плевен ще приеме Ямбол.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ – СПАРТАК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани