18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаВиртус Болоня повали Цървена Звезда (видео)

Виртус Болоня повали Цървена Звезда (видео)

Селекцията на Серджо Скариоло би за 10-ти път в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Виртус Болоня достигна до втора победа в последните си пет мача в Евролигата. Пред своята публика селекцията на Серджо Скариоло надделя над Цървена Звезда с 84:72 в среща от 22 кръг в турнира на богатите. Италианският състав е с баланс от 10-12 и заема 12-то място в класирането, докато сръбският гранд има същия актив на 13-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Торнике Шенгелия се отчете с 15 точки за Виртус Болоня. Кайл Уимс добави 13. С по 11 точки се разписаха Айзея Кординие и Мам Жайте, като последният грабна и 8 борби.

Лука Вилдоса бе най-резултатен за Цървена Звезда с 20 точки. Далибор Илич остана с 10 и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Виртус Болоня демонстрира по-добра успеваемост в стрелбата за две точки – 56.8% срещу 47.4% за гостите. Освен това, домакините направиха повече асистенции – 28 срещу 15 завършващи подавания за „звездашите“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 февруари Виртус Болоня ще има за съперник АСВЕЛ на Дий Бост, докато Цървена Звезда ще гостува на Армани Милано ден по-рано.

СТАТИСТИКА ОТ ВИРТУС БОЛОНЯ – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани