11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Трябва да минем през трудните моменти като един

Тони Дечев: Трябва да минем през трудните моменти като един

Явно ще трябва да имаме малко повече търпение, коментира наставникът на Балкан

Тони Дечев сподели, че се надява неговият Балкан да се вдигне в следващите няколко дни. На турнира в Ботевград „зелените“ финишираха трети след победа над Черноморец със 78:76.

Балкан финишира трети на турнира „Георги Христов“

Общо взето това, което очаквахме на този турнир, не се случи. Явно уцелихме момента, когато отборът е доста изморен и това е видно. Смятам, че всички видяха това, че момчетата са с тежки крака и са бавни, явно ни е трябвало малко повече време, за да бъдем в по-добро състояние чисто като пъргавина и свежест. Надявам се да успеем да вдигнем отбора в следващите дни, които имаме, за да се отпуснат момчетата„, заяви Тони Дечев след края на надпреварата.

Балкан не успя срещу македонци на турнира в Ботевград

„Допуснахме неприятна загуба в първия ден от турнира, на никой не му е приятно, когато загуби пред собствена публика, но трябва да минем през този период и тези трудни моменти, когато всички трябва да бъдат като един и да си помагат. 12 играчи участваха и в двата мача с цел тимът да бъде по-свеж. След като загубихме на полуфиналите и нямаше как да спечелим турнира, стана ясно, че трябва да свършим някаква друга работа. Някои от нещата ги свършихме, имаме още неща да оправяме, но това е нормален процес по създаване на един отбор и напасването на играчи, както и на напасването към мен като треньор“, добави наставникът на шампионите.

Процесът е труден, явно ще трябва да имаме малко повече търпение. На всички ни се иска да се случат по-бързо нещата, но за съжаление в повечето случаи не става. Всички си пожелаваме момчетата да се чувстват по-добре и по-свежи в мача за Суперкупата на България. Естествено, с подкрепата на публиката да спечелим първата официална среща от сезона, която ни предстои“, добави Тони Дечев, чийто тим ще излезе срещу Рилски спортист в понеделник от 19.00 ч.

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани