19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАЛейкърс триумфираха в дербито на Ел Ей (видео)

Лейкърс триумфираха в дербито на Ел Ей (видео)

"Eзерняците" се върнаха към победите след негативна серия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс прекъснаха серията си от четири поредни загуби в НБА. „Езерняците“ отказаха Клипърс със 106:103 в дербито на Ел Ей и записаха победа №18 в лигата този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс се отчете с 25 точки, 8 борби и 7 асистенции за Лейкърс. Антъни Дейвис бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 22 и 10 борби. С по 13 точки завършиха Торин Принс и ДиАнджело Ръсел, като последният направи и 6 асистенции.

Пол Джордж и Ивица Зубац бяха най-резултатни за Клипърс с по 22 точки, като вторият грабна и 19 борби. С по 15 останаха Кауай Ленърд (8 борби) и Джеймс Хардън (9 асистенции).

КЛЮЧЪТ: Нито един от двата отбора не поведе с двуцифрен аванс преди тройка на ДиАнджело Ръсел да изведе Лейкърс до 92:82 в началото на последния период. Клипърс не се забавиха и стигнаха до равенство за 98:98 след серия от 9-0. Торин Принс и Леброн Джеймс бяха точни за 103:98, но Джеймс Хардън и Ивица Зубац намалиха до 103:105. Успешен наказателен удар на Остин Рийвс сложи точка на спора с крайното 106:103.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Клипърс ще срещнат Финикс, докато ден по-късно Лейкърс ще играят срещу Торонто.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани