16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАЛейкърс се сринаха за една част (видео)

Лейкърс се сринаха за една част (видео)

"Езерняците" паднаха от Индиана, след като изпуснаха аванс от 15 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс допуснаха четвърта загуба в последните си пет мача в НБА. „Езерняците“ паднаха от Индиана след 104:111 у дома, като това бе 23-тото им поражение в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс бе най-добър за Лейкърс – 30 точки и 12 борби, като премина границата от 10 000 овладени под двата ринга топки в кариерата си. Тейлън Хортън-Тъкър се отчете с 20 и 7 асистенции. Ръсел Уестбрук и Кармело Антъни останаха с по 14 точки, като вторият овладя и 7 борби.

Карис Лавърт вкара 22 от общо 30-те си точки за Индиана през последната четвърт. Домантас Сабонис оформи трипъл-дабъл – 20, 12 борби и 10 асистенции. Малкълм Брогдън финишира с 19 точки и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: „Езерняците“ имаха аванс от 15 точки през първото полувреме, но гостите го заличиха през третия период. Пейсърс взеха нещата в свои ръце в началото на финалните 10 минути, които започнаха със серия от 10-0, 8 от които дело на Карис Лавърт.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Индиана ще гостува на Голдън Стейт, а 24 часа по-късно Лейкърс ще излязат срещу Орландо.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ИНДИАНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани