20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЛейкърс се договориха с Юта за трейд на Патрик Бевърли

Лейкърс се договориха с Юта за трейд на Патрик Бевърли

Джаз взимат Тейлън Хортън-Тъкър и Стенли Джонсън

Лос Анджелис Лейкърс договориха трейд с Юта, който включва Патрик Бевърли. Според американските медии, „джазмените“ ще получат Тейлън Хортън-Тъкър и Стенли Джонсън.

34-годишният Патрик Бевърли прекара последния сезон в Минесота, където записва средно по 9.2 точки, 4.1 борби и 4.6 асистенции в общо 58 мача в НБА. През юли той бе трейднат в Джаз като част от сделката с Руди Гобер. В кариерата си досега Патрик Бевърли има още четири сезона в Клипърс и четири в Хюстън.

Тейлън Хортън-Тъкър защитава цветовете на Лейкърс от 2019 г. насам. Шампион в лигата с „езерняците“ през 2020 г. През 2021/2022 гардът има средни показатели от 10 точки, 3.2 борби и 2.7 асистенции в 30 двубоя за тима от Ел Ей.

Стенли Джонсън има една година в Лейкърс, в която оставя срещу името си средно по 6.7 точки, 3.2 борби и 1.7 асистенции в 48 срещи в най-силното първенство в света.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани