17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАЛейкърс отново поразиха Хюстън в НБА (видео)

Лейкърс отново поразиха Хюстън в НБА (видео)

"Езерняците" с трети пореден успех в лигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс постигнаха втори пореден успех над Хюстън в НБА в рамките на няколко дни след 119:117 у дома. Това бе трета поредна и общо пета победа за „езерняците“ в лигата след двете им загуби на старта.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс остави срещу името си в статистиката за Лейкърс 30 точки, от които 14 в последната четвърт, плюс 10 асистенции. Антъни Дейвис и Ръсел Уестбрук добавиха по 27 и 9 борби. Кармело Антъни се разписа с 15 точки.

Крисчън Ууд бе много полезен за Хюстън и оформи дабъл-дабъл – 26 точки и 16 борби. Избор №2 в последното издание на драфта в НБА Джейлън Грийн вкара 24 плюс 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Рокетс останаха в играта до самия край, след като намалиха до 117:118 след тройка на Джейлън Грийн 8.8 секунди преди сирената. Малик Монк не сбърка от линията за изпълнение на наказателни удари за 119:117, а в последната атака Кевин Портър Джуниър не успя зад дъгата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 ноевмри Лейкърс ще приемат Оклахома, а Хюстън ще бъде гост на Финикс.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ХЮСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани