16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАЛейкърс не издържаха срещу Ню Орлиънс (видео)

Лейкърс не издържаха срещу Ню Орлиънс (видео)

Серията на "езерняците" от два поредни успеха в НБА бе спряна

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Леброн Джеймс се приближи на 36 точки от подобряване на рекорда на легендата Карим Абдул-Джабар, който е реализатор №1 в НБА за всички времена. Усилията му обаче не бяха достатъчни на Лейкърс, които загубиха от Ню Орлиънс със 126:131 като гости. Така „езерняците“ прекъснаха серията си от два поредни успеха в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис отбеляза 34 точки за Лейкърс, които допълни с 14 борби. Леброн Джеймс добави 27, 9 борби и 6 асистенции. Ръсел Уестбрук се включи от пейката с 15 точки.

Брандън Инграм бе най-резултатен за Ню Орлиънс с 35 точки и 5 борби. Си Джей Маккалъм се отчете с 23 и 7 асистенции. Трей Мърфи остана с 21 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Лейкърс водеха с 12 точки след 84:72, но Пеликанс не се отказаха и чрез Си Джей Маккалъм, Хосе Алварадо и Трей Мърфи стигнаха до обрат за 114:108. Разликата остана минимална, но Ню Орлиънс издържа на натиска на гостите в края.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 февруари Лейкърс ще приемат Оклахома, докато след по-малко от 24 часа Ню Орлиънс ще спори със Сакраменто.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – ПЕЛИКАНС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани