10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАЛейкърс минаха през продължение, но отказаха Юта (видео)

Лейкърс минаха през продължение, но отказаха Юта (видео)

Леброн Джеймс с ключов кош в края на допълнителните 5 минути

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс и Юта имаха нужда от продължение, за да определят победителя в своя дуел. След допълнителните 5 минути в срещата „езерняците“ спечелиха със 135:133 като гости, с което вече имат баланс от 41-38 в Западната конференция на НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс отбеляза 37 точки за Лейкърс, допълнени от 5 борби и 6 асистенции. Остин Рийвс се разписа с 28 и 6 асистенции. Антъни Дейвис финишира с 21 точки, 14 борби и 6 асистенции.

Кели Олиник и Тейлън Хортън-Тъкър бяха най-добри за Юта с по 23 точки и 7 асистенции. Очай Агбаджи остана с 22.

КЛЮЧЪТ: Лейкърс изпуснаха да грабнат победата още в редовното време, след като Леброн Джеймс пропусна в края му при равенство за 124:124. В продължението надлъгването продължи преди Кели Олиник да изведе Юта напред със 132:129. Тимът от Ел Ей отговори с 4 поредни точки за 133:132 в своя полза, но Тейлън Хортън-Тъкър вкара веднъж от фаул линията. От другата страна Леброн Джеймс бе точен за 135:133 и това бе всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Лейкърс ще се изправят срещу Клипърс, докато на 7 април Юта ще приеме Оклахома. 

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани