4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияАрбитражната комисия към БФБ заседава в сряда по жалба на Балкан

Арбитражната комисия към БФБ заседава в сряда по жалба на Балкан

От комисията имат готовност да разгледат и такава от страна на Левски

Арбитражната комисия към БФБ ще заседава в сряда (25 май). Тогава тя ще разгледа жалба на Балкан относно наложеното на клуба наказание за лишаване от домакинство за два мача. Освен това, комисията има готовност да разгледа и такава и от страна на Левски във връзка с изваждането на тима от полуфиналите в НБЛ. Това потвърди по-рано днес мениджърът на лигата Сандра Велчева-Хънт.

От Левски изпратиха писмо до офиса на федерацията, с което казват, че ще внесат жалба към Арбитражната комисия. Тя се събира на 25 май и има готовност да разгледа и жалбата на Левски. На въпросната комисия ще се разгледа жалбата на Балкан, но ако Левски подаде конкретна такава, то комисията има готовност да разгледа и нея. Часът на заседанието на Арбитражната комисия е 16.30, заяви мениджърът на НБЛ Сандра Велчева – Хънт по време на пресконференция днес, която се проведе в Преслуб България, в София. 

Извадиха Левски от полуфиналите в НБЛ, Балкан на финал служебно

Балкан с два мача без публика и глоба от 1500 лв.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани