Леброн Джеймс със съвети към младите играчи

Всичко опира дo тренирането на ума за следващото предизвикателство, казва крилото на Лейкърс

440

Една от звездите в НБА Леброн Джеймс даде някои съвети на играчите, които участват в плейофите за първи път или нямат много опит в тях. 4-кратният шампион в лигата смята, че те не трябва да обръщат внимание на социалните мрежи, а да се фокусират върху предизвикателствата, през които преминават.

На младите баскетболисти, които не са били част от елиминациите или нямат много опит в тази част от сезона, бих казал просто да стоят далеч от телевизора и социалните мрежи. Ако спечелиш мач, си най-великият играч на света. Ако загубиш обаче хвърлят кал върху теб. Всичко опира дo тренирането на ума за следващото предизвикателство. Какво е то?! Да, победихме, но този мач приключи. След два дни имаме друг двубой„, заяви Леброн Джеймс.

В момента Леброн Джеймс и Лейкърс водят с 2-1 победи в 1/2-финалната плейофна серия в Западната конференция на НБА. В последния си мач „езерняците“ спечелиха със 127:97 в дуела срещу Голдън Стейт.

Предишна статияПълна зала в Пирея застава зад Везенков и Олимпиакос в петия мач срещу Фенербахче в Евролигата
Следваща статияХасково и Стара Загора приемат финалите в ББЛ А и Б група
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."