13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАЛейкърс отвърнаха за 2-1 в серията срещу Голдън Стейт (видео)

Лейкърс отвърнаха за 2-1 в серията срещу Голдън Стейт (видео)

"Езерняците" зарадваха феновете си с пoбеда

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс отново стигнаха до предимство в полуфиналите на Западната конференция в НБА. „Езерняците“ зарадваха феновете си с победа над Голдън Стейт със 127:97 и вече водят с 2-1 в серията от втория кръг на елиминациите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис поведе колоната на реализаторите за Лейкърс с дабъл-дабъл – 25 точки и 13 борби. Леброн Джеймс и ДиАнджело Ръсел добавиха по 21, като първият допълни статистиката си с 8 борби и 8 асистенции. С по 12 точки се включиха Денис Шрьодер и Луни Уокър.

Стеф Къри бе най-резултатен за Голдън Стейт с 23 точки. Андрю Уигинс се разписа с 16 и 9 борби. Клей Томспън остана с 15 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: „Езерняците“ показаха по-точен мерник в стрелбата от игра – 52.5% срещу 39.6% за шампионите. Освен това, Лейкърс допуснаха по-малко технически грешки – 12 срещу 19 за съперника.

И ОЩЕ: За първи път в кариерата си Леброн Джеймс не отбеляза кош от игра в първата четвърт на двубой в НБА. Освен това, Краля прекара на терена 9 минути в този период и нито веднъж не отправи изстрел.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач от серията между Лейкърс и Голдън Стейт ще бъде на 9 май.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани