10.5 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс стана играчът с най-много участия в Мача на звездите в...

Леброн Джеймс стана играчът с най-много участия в Мача на звездите в НБА (видео)

4-кратният шампион в лигата обаче не завърши двубоя в Солт Лейк Сити, заради травма в ръката

Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс в НБА Леброн Джеймс добави още едно постижение към своята визитка. 4-кратният шампион в лигата подобри рекорда на легендата Карим Абдул-Джабар по участия в Мача на звездите отвъд океана (18).

Крилото на „езерняците“ се появи в игра за 19-ти път в демонстративното събитие в своята кариера. Това се случи в Солт Лейк Сити при загубата на неговия отбор от Тийм Янис със 175:184.

Джейсън Тейтъм счупи рекорда по резултатност в Мача на звездите в НБА (видео)

В тази среща Леброн Джеймс се задържа на паркета 14 минути, в които се разписа с 13 точки и 4 асистенции. Носителят на 4 приза за MVP в най-силното първенство в света обаче напусна терена през второто полувреме с травма в ръката, получена при опит да блокира изстрел на Паскал Сиакам.

Ще се справя. Не мисля, че е нещо притеснително, но за всеки случай трябваше да пропусна остатъка от срещата. Най-важното за мен сега е да мога да помагам на съотборниците си от Лейкърс след паузата, защото трябва да сме по-добри, ако искаме да направим нещо значимо„, заяви Леброн Джеймс.

Леброн Джеймс, който в края на миналата година навърши 38 години, е неизменен участник в Мача на звездите в НБА от 2005 г. насам. На сметката си той има и 3 награди за Най-полезен играч в демонстративното събитие отвъд океана (б.а. – от 2006, 2008 и 2018 г.).

Джейсън Тейтъм счупи рекорда по резултатност в Мача на звездите в НБА (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани