18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс и Лейкърс обърнаха Юта със зрелищен финален щурм (видео)

Леброн Джеймс и Лейкърс обърнаха Юта със зрелищен финален щурм (видео)

"Езерняците" спряха серия от три поредни загуби в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс заличиха пасив от 12 точки, за да стигнат до пълен обрат срещу Юта след 106:101. Така „езерняците“ прекъснаха серията си от три поредни загуби в НБА, достигайки до 27-ми успех в лигата през сезона.

И ОЩЕ: Отборът от Ел Ей обаче остана без Антъни Дейвис. Бившият възпитаник на университета Кентъки се задържа на паркета 17 минути и отбеляза 17 точки, но напусна, след като изкълчи глезен през втората част. Очаква се той да пропусне поне две седмици.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс наниза 33 точки за Лейкърс, като 15 от тях в последната четвърт, допълнени от 8 борби и 6 асистенции. Със 17 финишира и Ръсел Уестбрук в добавка към 7 борби и 6 асистенции. Малик Монк вкара 13 точки.

Донован Мичъл бе най-резултатен за Юта с 37 точки и 5 асистенции. Боян Богданович се отчете с 15. Джордан Кларксън остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: В средата на последната част Лейкърс изоставаха с 80:92, но се вдигнаха на щурм. Леброн Джеймс и компания направиха серия от 19-4, като 10 от тези точки бяха дело на Краля, включително забивка след асистенция Ръсел Уестбрук за 96:94 2 мин. преди края.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ЮТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани