10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЧерноморец добави национал към ростера си

Черноморец добави национал към ростера си

Андрей Иванов се завръща в България и ще облече екипа на "акулите"

Черноморец допълни ростера си с още един български баскетболист. До края на сезона за „акулите“ ще се състезава Андрей Иванов, обявиха от агенцията на играча.

205-сантиметровият център стартира 2021/2022 в редиците на румънския Стяуа. В северната ни съседка Андрей Иванов записва средно по 3.4 точки и 3.9 борби в 16 мача, но наскоро двете страни се разделиха по взаимно съгласие.

В кариерата си досега роденият в Ямбол баскетболист преминава още през Делфин, Шумен, Рилски спортист-2, Икономически университет-Варна и Академик София, както и през втория тим на „студентите“. Миналият сезон Андрей Иванов игра за Ямбол, с който достигна до полуфиналите за Купата на България.

Андрей Иванов е сред избраниците на селекционера Росен Барчовски за подготовката и мачовете от световните квалификации срещу Чехия на 24 февруари в Ботевград и на 27-ми в Пардубице. „Лъвовете“ ще се съберат на 19 февруари в Правец.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани