13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс за Пол Сайлъс: Един от най-добрите хора, които съм срещал

Леброн Джеймс за Пол Сайлъс: Един от най-добрите хора, които съм срещал

Винаги се опитвах да го намеря в тълпата, споделя с тъга 4-кратният шампион в НБА

Една от звездите в НБА Леброн Джеймс не скри разочарованието си от загубата на един от своите треньори Пол Сайлъс. Последният напусна този свят на 79-годишна възраст.

Един от най-добрите хора, които съм срещал. Началото на моя път в тази лига започна с него. Неговите съвети, вниманието му към детайлите, но и любовта към семейството му… Всеки път, когато бях в Шарлът, той идваше на мачовете. Винаги се опитвах да го намеря в тълпата. Много е тъжно. Моите съболезнования към цялото му семейство, красивата му съпруга и, разбира се, Стивън Сайлъс в Хюстън“, споделя 4-кратният шампион в НБА.

Пол Сайлъс е треньор на Леброн Джеймс в Кливланд за период от около година и половина. Като наставник е бил още на пейките на Клипърс, Ню Орлиънс и Шарлът.

Като играч Пол Сайлъс преминава през тимове в НБА като Атланта, Финикс, Бостън, Денвър и Сиатъл. 3-кратен шампион в най-силното първенство в света и участник в 2 издания на Мача на звездите отвъд океана.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани