9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългари в чужбинаЛатина на Алипиев и Младенов загуби в Италия

Латина на Алипиев и Младенов загуби в Италия

Двамата се разписаха с по 9 точки срещу Урания Милано

Иван Алипиев, Борислав Младенов и Латина не успяха за 14-ти път в Италия през този сезон. На свой терен отборът на двамата българи загуби от Урания Милано с 69:80 в мач от 16 кръг в регион „Зелен“ на Серия A2.

Иван Алипиев бе сред титулярите за Латина, като остана на терена 30 минути. В тях крилото се отчете с 9 точки, 3 борби и 1 асистенция, като бе 3/10 при стрелбата си от средна дистанция и 1/4 от тройката.

Борислав Младенов се включи от пейката за домакините, като остави срещу името си в статистиката 9 точки и 2 борби за 15 минути. При стрелбата си бившият играч на Левски бе 2/2 за две точки, 1/2 зад дъгата и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Латина има в актива си и 2 успеха, с което се намира на последно място в класирането на своя регион. На 30 декември Иван Алипиев, Борислав Младенов и тимът им ще има визита на Трапани. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛАТИНА – УРАНИЯ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани