8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългари в чужбинаПетрова и Коляндрова с ключов принос за успех на Александрия в Румъния

Петрова и Коляндрова с ключов принос за успех на Александрия в Румъния

Отборът на двете българки отказа Агрономия след продължение

Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова бяха с ключов принос за 4-тия успех на Александрия в Румъния през този сезон. Двете българки и отборът им надвиха Агрономия Букурещ със 76:73 след продължение у дома в мач от 21 кръг в шампионата на северната ни съседка.

Александра Петрова бе най-добра за победителките с 22 точки и 2 асистенции за 21 минути в игра. При стрелбата си националката бе 2/3 от средно разстояние и 6/10 от тройката.

Анна-Мария Коляндрова приключи с 18 точки за Александрия, допълнени от 3 борби, 6 асистенции, 3 откраднати топки и чадър за 39 минути на терена. Гардът бе 5/7 за две точки, 1/7 зад дъгата и 5/9 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Александрия има в актива си и 14 поражения, с което се намира на 10-то място в класирането. На 15 март Александра Петрова, Анна-Мария Коляндрова и тимът им ще спорят с Олимпия Брашов. 

СТАТИСТИКА ОТ АЛЕКСАНДРИЯ – АГРОНОМИЯ БУКУРЕЩ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани