12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Людмил Хаджисотиров: Няма как да спечелиш, след като съперникът...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Людмил Хаджисотиров: Няма как да спечелиш, след като съперникът ти е взел 19 борби в нападение

Във втората и третата част имахме страшен спад, коментира наставникът на Рилски спортист

„Този турнир затова е толкова интересен, защото в един мач всичко се случва и когато напрежението е върху фаворита, всичко се случва. Неща, които не са толкова нормални, типични, при нас доста го имаше днес. Започнахме много добре двубоя, във втората и третата част имахме страшен спад, в който те ни обърнаха. Въпреки това, в последната бе 21:13 и няколко ситуации, в които да спечелим„, коментира наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след загубата от Черноморец със 78:82 след продължение в първия 1/4-финал от турнира за Купата.

След като в предишния мач ни взеха 19 борби в нападение, днес се случи същото, а това са много шансове за тях. Няма как да спечелиш така, особено в турнир, и особено в един мач. Същевременно, имаме 21 технически грешки, което значи, че са взели 40 пъти топката. В продължението губим с 4 точки„, каза още наставникът на самоковци, които напускат надпреварата.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани