20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: В четвъртък ще стане много интересно

Васил Евтимов: В четвъртък ще стане много интересно

Аз без играчите не мога да спечеля, но и те без мен не могат да спечелят, добави наставникът на Черноморец

„Точките от втори шанс са 14-0. Когато нямаш желание да се бориш, тя топката не може да се удари в главата ти и да влезе. Трябва да се хване с две ръце, това е борба в нападение. Ние имаме 4, аз съм на 45 години, и ако вляза в игра, гаранция ще хвана повече от 4. Това е единствената причина, поради която загубихме мача. Единственото позитивно нещо е, че с толкова мъки ни биха и Мунис Туту има 0 точки. Така, че сега се местим в Бургас, към плажа, там ние сме много опасни. В четвъртък ще стане много интересно. С нетърпение го чакам мача„, каза наставникът на Черноморец Васил Евтимов след загубата от Рилски спортист със 75:82 в полуфиналите на НБЛ.

„Когато играчите си мислят, че всеки може да хване топката и да играе едно на едно, и да вкара кош, те го нямат това ниво на баскетбола. Казах им на полувремето – 12-14 минути ги изиграхме по много лош начин. След това играхме баскетбол, изведнъж се върнахме. Казах им – аз без тях не мога да спечеля, но и те без мен не могат да спечелят. Трябва да работим заедно, да ме слушат, имам малко повече опит от тях. Ако ме слушат, нещата ще се получат“, добави наставникът на бургазлии.

Всичко зависи от нас. Ние отиваме вкъщи, домакини сме. Ние си свършихме работата в Самоков, още преди два дни. Аз съм доволен от нашето представяне. Както казах, щом с толкова мъки ни победиха само със 7 точки, значи сме в играта. Те да му мислят„, допълни бившият център.

Не се притеснявам, че еуфорията може да ни повлияе покрай откриването на новата зала. Даже това ще ни помогне. Очаквам всички хора от Бургас да дойдат. Входът е свободен„, бе мнението на Васил Евтимов.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани